tiistai 7. heinäkuuta 2015

Lumon ja Machon varsa

Lumon varsomista on odotettu pidemmällä kaavalla ja kovasti tietysti olen toivonut, että joku silmäpari tapahtuman pääsisi näkemään. Tämä toive toteutuikin omalla erikoisella tavallaan...

28.6 sunnuntai-iltana tarkistin tapani mukaan ennen tilalta poistumista "maidon" värin Lumolta ja kirkasta oli. Reilun tunnin kuluttua palatessani Lumoa ei näkynyt. Elvis-aasi oli etuosa pihaton puolella, pyllypuoli näkyvissä ja Ryby ihaili mahdollisimman kaukana metsän hivelevää kauneutta. Kiiruhdin pihattoon, johon Elvis oli siinä vaiheessa sisälle itsensä kokonaan ujuttanut. Ja siellä kaikessa ihanuudessaan, vielä osittain pussissa, uteliaana uutta ihmettelemässä oli punaruunikonkirjava orivarsa! Yritin hienotunteisesti vaihtaa kätilön roolia Elviksen kanssa aiheuttaen melkoisen mekkalan, kun aasi avasi lopputtomalta kuulostavan ei niin salaisen eikä varsinkaan hiljaisen ääniserenaadinsa :-).

Haavekuva uudesta tulokkaasta on saanut raamit ja nyt tasaisin siveltimen vedoin värit alkavat piirtyä raamien sisälle. Parivaljakko avaa uuden oven, tuoden ainutlaatuisen tuulahduksen tietoa, elämyksiä, oivalluksia ja osoittaen pienissä kavioissa olevan suurten toiveiden vahvuus.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti