Tallin Yliset

Jos olet kiinnostunut joistakin tuotteista, ota yhteyttä Susanneen 040-578 3130 tai
susanney(at)suomi24.fi

Laukut ovat tarkoitettu satulan eteen, etulaukuiksi, jossa kulkee retkellä kaikki tarpeellinen hyvin mukana. Sopivat loistavasti myös mineille. :) Laukkujen edessä on kiinnitykseen lukot joilla ne saa hyvin satulaan kiinni ja lenksut jotka tulevat jalustin hihnoihin.Koko: 22x18x7. Kangas: vettä hylkivää puuvilla kangasta, jossa sisäpuoli käsitelty. Värit musta ja kerma. Laukut ovat LOPPU, mutta jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä.
 
Käsin maalattu pannu. Hevosen kuva molemmilla puolilla. Kannun korkeus n.15cm ja vetoisuus 1,5litraa. Kestää konepesun. Hinta 20€ + postitus.
 
Riimun naruja, jotka ovat tarkoitettu erityisesti mineille. Narut ovat nailonia, paksuus n.1cm ja pituus n.130cm. Lisäksi lukko on "kevyempi" kuin yleensä riimun naruissa. Hinta 5€ + postitus.

Ohjat mineille. Molemmilla puolilla kumia, pituus 180cm, lev. 1,5cm ja lukon pit. 7cm. Värit musta, punainen, vihreä ja sininen. Hinta 12€ + postitus.

 
 
Erilaisia trikoo pipoja. Hinta 12€ + postitus.
 
Keppihevosia, materiaali huopa ja "moppilanka". Mahdollista saada eri väreissä.
Koko  turvasta niskaan n.37cm ja korvasta kaulaan n.48cm.
 
 
Erilaisia huopatöitä. Voi käyttää vilttinä, seinällä, mattona. Mahdollista tehdä omasta kuvasta. Kysy lisää Susannelta :)
 
 Päitsiä mineille, omilla mitoilla. Hinnat alk.22€ + postitus.

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti